view:19366 Last Update: 2024-6-9
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 84.
زینب محکمی, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مهدی توکلی زاده, منصور قربان پور Enhancing the medicinal properties and phytochemical content of bitter melon (Momordica charantia L.) through elicitation with brassinosteroid, ethrel, and carrageenan BMC PLANT BIOLOGY Issue 24 (2024-10-16) PP. 1-15
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 83.
ساناز مولایی, علی سلیمانی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Alleviation of harmful effects of prolong storage at low temperature in harvested pomegranate fruit by exogenous proline ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM Issue 2 (2024-10-07) PP. 1-11
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 82.
الهام جعفر پور, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Enhancing Morpho-phytochemical Properties of Catharanthus roseus L. var. ‘Ocellatus’ via Plant Growth Regulators international journal of horticultural science and technology - Issue 12 (2024-10-06) PP. 309-322
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 81.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, Haifeng Jia TOR and SnRK1 signaling pathways manipulation for improving postharvest fruits and vegetables marketability FOOD CHEMISTRY Issue 456 (2024-06-09) PP. 1-12
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 80.
مژده لطیفی کرارودی, عزیزالله خیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, محسن ثانی خانی Influence of Vermicompost and Nitrogen Treatments on the Enhancement of Morphophysiological Traits and Essential Oil Composition of Spearmint (Mentha spicata L.) for Double Harvesting Seasons journal of medicinal plants and by-products شماره 14 (1403/03/20) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 79.
زینب اصل محمدی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم, امین ابراهیمی Employing Chitosan-coated Putrescine Nanocomposite for Preserving Kiwifruit Quality During Cold Storage Erwerbs-Obstbau Issue 66 (2024-06-05) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 78.
رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, Antonio Juárez-Maldonado, غلامرضا گوهری Chitosan–putrescine nanoparticle coating attenuates postharvest decay and maintains ROS scavenging system activity of strawberry cv. 'Camarosa' during cold storage Folia Horticulturae Issue 36(1) (2024-06-04) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 77.
الهام جعفر پور, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عباسعلی بهاری Improvement of yield and phytochemical attributes of Madagascar periwinkle varieties by L- cysteine and melatonin foliar application Brazilian Journal of Botany Issue 2024 (2024-05-18) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 76.
رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, غلامرضا گوهری, Antonio Juárez-Maldonado Enhancing Postharvest Quality and Shelf Life of Strawberries through Advanced Coating Technologies: A Comprehensive Investigation of Chitosan and Glycine Betaine Nanoparticle Treatments Plants-Basel شماره 13 (1403/01/30) صفحات 1-17
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 75.
محمد علی نیکو گفتار صدقی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, علی خدیوی Fulvic acid foliar application: A novel approach enhancing antioxidant capacity and nutritional quality of pistachio (Pistacia vera L.) BMC PLANT BIOLOGY Issue 24 (2024-04-04) PP. 1-10
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 74.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی Enhancing mineral uptake and antioxidant enzymes activity of kiwifruit via foliar application of brown macroalga extract journal of horticulture and postharvest research Issue 7(1) (2024-02-18) PP. 15-30
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 73.
محمد علی نیکو گفتار صدقی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ساناز مولایی, علی خدیوی The effect of foliar application of Ascophyllum nodosum (L.) Le Jol. seaweed extract on biochemical traits related to abiotic stresses in pistachio (Pistacia vera L. cv. Kaleh- Ghoochi) BMC PLANT BIOLOGY Issue 23 (2023-12-11) PP. 1-11
|
نشریه علمی لیست وزارتین | 72.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری Effects of l-cysteine treatment on the quality and antioxidant properties of persimmon fruit during cold storage پژوهش های میوه کاری شماره 8 (1402/07/01) صفحات 1-14
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 71.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی Effect of Preharvest Application of NaHS on Increasing Storage Life and Maintaining Post-harvest Quality of Kiwi Fruit (Actinidia deliciosa L. 'Hayward') علوم باغبانی ایران شماره 54(1) (1402/01/03) صفحات 85-104
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 70.
داود جوادی مجدد, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ابراهیم عابدی قشلاقی The Effect of Different Pollen Grains on the Amounts of Some Biochemical and Nutrient Compounds in the Kernel of Hazelnut Cultivars (Corylus avellana) علوم و فنون باغبانی ایران- انجمن باغبانی ایران شماره 23(4) (1401/12/28) صفحات 649-660
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 69.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی Improvement of Postharvest Traits of Kiwi Fruit (Actinidia deliciosa L. cv. Hayward) by Seaweed (Ascophyllum nodosum) Application علوم باغبانی شماره 36(4) (1401/11/11) صفحات 885-901
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 68.
رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, LIuis Palou, غلامرضا گوهری Postharvest chitosan-arginine nanoparticles application ameliorates chilling injury in plum fruit during cold storage by enhancing ROS scavenging system activity BMC PLANT BIOLOGY Issue 22 (2022-12-02) PP. 1-17
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 67.
سعید رضایی, محمد اسماعیل امیری, عباسعلی بهاری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم, حسین بیرامی Effect of foliar iron application on anthocyanin genes expression during of developmental stages in strawberry fruit پژوهش های گیاهی( زیست شناسی ایران سابق ) انجمن زیست شناسی ایران شماره 35(4) (1401/08/10) صفحات 745-762
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 66.
مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی Delaying postharvest senescence and improving antioxidant capacity of kiwifruits cv. Hayward by preharvest selenium application JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46 (2022-10-03) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 65.
Sajid Ali, Muhammad Atif Ullah, Aamir Nawaz, Safina Naz, Anis Ali Shah, غلامرضا گوهری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, Ghulam Khaliq, Kashif Razzaq Carboxymethyl cellulose coating regulates cell wall polysaccharides disassembly and delays ripening of harvested banana fruit POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY Issue 191 (2022-09-15) PP. 1-16
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 64.
سهیلا احمدخانی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری The effect of postharvest phenylalanine treatment on physicochemical attributes of cornelian cherry fruits during cold storage علوم باغبانی ایران شماره 2 (1401/06/15) صفحات 295-308
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 63.
فهیمه نصر, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, غلامرضا گوهری, Sajid Ali, Christophe Hano Attenuation of Chilling Injury and Improving Antioxidant Capacity of Persimmon Fruit by Arginine Application Foods Issue 11(16) (2022-08-11) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 62.
رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, غلامرضا گوهری, Antonio Juárez-Maldonado Evaluation of Proline-Coated Chitosan Nanoparticles on Decay Control and Quality Preservation of Strawberry Fruit (cv. Camarosa) during Cold Storage Horticulturae شماره 8(7) (1401/04/26) صفحات 1-17
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 61.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری Impact of Postharvest Application of Ascorbic Acid on Storage Life and Quality Attributes of Persimmon Fruit (Diospyros kaki Thunb) علوم باغبانی شماره 36(1) (1401/03/29) صفحات 241-257
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 60.
داود جوادی مجدد, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ابراهیم عابدی قشلاقی Investigation of flower phenology, xenia and metaxenia in some of commercial hazelnut cultivars پژوهش های تولید گیاهی شماره 29 (1401/03/16) صفحات 155-171
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 59.
رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, غلامرضا گوهری, LIuis Palou Application of Glycine betaine coated chitosan nanoparticles alleviate chilling injury and maintain quality of plum (Prunus domestica L.) fruit INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 207 (2022-03-29) PP. 965-977
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 58.
مهدی اینانلوی چرخلو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ابراهیم عابدی قشلاقی, اصغر عبادی Effects of foliar sprays of urea, boric acid and zinc sulfate on quality and some mineral nutrients concentration in golden kiwifruit (Actinidia chinensis L.) تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 4(2) (1400/12/16) صفحات 145-164
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 57.
سهیلا احمدخانی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری Impact of Postharvest Application of Hydrogen Sulfide on Physicochemical Attributes of Cornus mas Fruits during Cold Storage علوم و فنون باغبانی ایران- انجمن باغبانی ایران شماره 4 (1400/11/22) صفحات 425-436
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 56.
ساناز مولایی, ولی ربیعی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of Aloe vera gel on chilling injury, decay and nutritional quality of pomegranate (Punica granatum L.) fruit during cold storage علوم باغبانی ایران شماره 52-3 (1400/09/30) صفحات 565-580
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 55.
غلامرضا گوهری, ساناز مولایی, عزیزالله خیری, مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, José M Lorenzo, Antonio Juárez-Maldonado Exogenous Application of Proline and L-Cysteine Alleviates Internal Browning and Maintains Eating Quality of Cold Stored Flat ‘Maleki’ Peach Fruits Horticulturae شماره 7 (1400/08/14) صفحات 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 54.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Octapeptide NOP-1 treatment delays yellowing in broccoli floret during low temperature storage POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY Issue 180 (2021-10-15) PP. 1-8
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 53.
طاهر برزگر ساربانقلی, رضا نجفی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, زهرا قهرمانی Hydrogen sulfide and phenylalanine alleviate chilling injury in eggplant fruits during cold storage by enhancing antioxidant activities and membrane stability JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-09-21) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 52.
هاجر پارسا, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of various nitrogen sources on yield, antioxidant activity and active substances of Crocus sativus L Acta Horticulturae Issue 1315 (2021-08-30) PP. 537-542
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 51.
زهره نیازی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی, مرتضی سلیمانی اقدم Exogenous application of hydrogen sulfide and γ-aminobutyric acid alleviates chilling injury and preserves quality of persimmon fruit (Diospyros kaki, cv. Karaj) during cold storage SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 285 (2021-07-27) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 50.
فهیمه نصر, Mirian Pateiro, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, Steven Formaneck, غلامرضا گوهری, José M Lorenzo Chitosan-Phenylalanine Nanoparticles (Cs-Phe Nps) Extend the Postharvest Life of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits under Chilling Stress Coatings Issue 11(7) (2021-07-07) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 49.
فرشاد کاکاوند, ولی ربیعی, زارع نهندی فریبرز, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فاطمه زاهدزاده Effect of hot water treatment on quality and antioxidant properties of cornelian cherry (Cornus mas L.) during cold storage علوم باغبانی ایران شماره 52 (1400/04/01) صفحات 243-255
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 48.
عباسعلی جنتی زاده, رقیه امینیان دهکردی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of exogenous melatonin treatment on Aspergillus decay, aflatoxin B1 accumulation and nutritional quality of fresh “Akbari” pistachio fruit JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 5 (2021-04-05) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 47.
رضا نجفی, طاهر برزگر ساربانقلی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, زهرا قهرمانی Effect of Postharvest Treatments of Phenylalanine and Hydrogen Sulfide on Maintaining Quality and Enhancing Shelf life of Eggplant (Solanum melongena L.) علوم باغبانی شماره 34(4) (1399/12/10) صفحات 705-717
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 46.
سعید رضایی, محمد اسماعیل امیری, عباسعلی بهاری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم and content chlorophyll on nutrition leaf iron of Influence fruit strawberry of activities enzyme antioxidant some Camarosa. cv تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 3-2 (1399/12/01) صفحات 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 45.
اکبر انگوتی, جعفر حاجی لو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Determination of Chilling and Heat Requirements and Changes in Buds Weight in Several Cultivars of Sweet and Sour Cherry فنآوری تولیدات گیاهی شماره جلد 20 شماره 2 (1399/11/15) صفحات 131-142
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 44.
ساناز مولایی, علی سلیمانی, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Impact of chitosan in combination with potassium sorbate treatment on chilling injury and quality attributes of pomegranate fruit during cold storage JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY Issue 2 (2021-02-02) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 43.
ساناز مولایی, ولی ربیعی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Exogenous application of glycine betaine increases the chilling tolerance of pomegranate fruits cv. Malase Saveh during cold storage JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 2 (2021-01-22) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 42.
ام البنین سوگوار, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری Phenylalanine Alleviates Postharvest Chilling Injury of Plum Fruit by Modulating Antioxidant System and Enhancing the Accumulation of Phenolic Compounds FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY Issue (4)58 (2020-12-21) PP. 433-444
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 41.
جواد پارسا, محمد اسماعیل امیری, جعفر حاجی لو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, حمید رهنمون The effect of Aleo vera gel coating on physicochemical characteristics of fruits in two apricot cultivars during storage period پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 30(3) (1399/09/30) صفحات 203-219
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 40.
ام البنین سوگوار, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, غلامرضا گوهری Postharvest application of L‐cysteine to prevent enzymatic browning of “Stanley” plum fruit during cold storage JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 44(10) (2020-10-02) PP. 1-12
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 39.
محسن مرادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, مرتضی سلیمانی اقدم, لیلا صالحی Effects of Gamma-aminobutyric Acid Treatment on Postharvest Chilling Injury on Tomato Fruit علوم باغبانی شماره 34-2 (1399/06/30) صفحات 221-230
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 38.
شبنم یعقوبی فر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, داود جوادی, اکبر حسنی Investigation of phytochemical compounds and antioxidant capacity of 11 cultivars and genotypes of hazelnut fruit in Rudsar Eshkevarat region علوم و صنایع غذایی ایران شماره 103-17 (1399/06/01) صفحات 151-165
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 37.
محسن مظفری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, عزیزالله خیری, اکبر حسنی Effect of Preharvest Sprays of Selenium on Qualitative and Biochemical Characteristics of Grapes the Fakhry Cultivar (Vitis vinifera cv Fakhri) علوم باغبانی شماره 34-1 (1399/03/27) صفحات 61-74
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 36.
سعید رضایی, محمد اسماعیل امیری, عباسعلی بهاری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم Impact of iron chelate on phenylalanine ammonia lyase enzyme activity and antioxidant properties of strawberry ‘kamarossa’ fruit during developmental stages تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 2-2 (1398/12/28) صفحات 15-31
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 35.
فاروق سرکار, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, محمد اسماعیل امیری, اکبر حسنی Impacts of preharvest sprays of Fulvic Acid on qualitative and antioxidant properties of sour cherry cv. Gysy' تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 2-2 (1398/12/28) صفحات 91-105
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 34.
مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, رقیه امینیان دهکردی, عباسعلی جنتی زاده, Boukaga Farmani, مهدی یونسی حمزه خانلو, عبداله احمدپور, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Exogenous ⊎-aminobutyric acid application attenuates Aspergillus decay,minimizes aflatoxin B1 accumulation, and maintains nutritional quality in fresh-in-hull pistachio kernel JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE Issue 100 (2020-03-02) PP. 2130-2135
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 33.
اکبر انگوتی, جعفر حاجی لو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Investigating of Antioxidant Enzymes and Proline Changes During the Flowering Bud Dormancy in Several Cherry Cultivars علوم باغبانی شماره 33(4) (1398/12/01) صفحات 623-637
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 32.
فرح حسینی, محمد اسماعیل امیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Improvement of Anthocyanin and Antioxidant Properties of Strawberry (cv. Amaros) by Calcium Lactate and Potassium Sorbate Application تولیدات گیاهی= شماره 42(4) (1398/11/30) صفحات 455-468
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 31.
ولی ربیعی, رسول حیدرنژاد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Study of physicochemical and antioxidant properties of some apple cultivars in Zanjan region علوم و صنایع غذایی ایران شماره شماره 92 ، دوره 16 (1398/07/01) صفحات 51-62
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 30.
فرهاد عزیزی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, اکبر حسنی Effects of pre-harvest calcium compounds foliar application on quality and antioxidant properties of pear cv “Dargazi” تغذیه گیاهان باغی- دانشگاه شاهد شماره 2-1 (1398/06/15) صفحات 129-144
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 29.
یاور شرفی, مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, عباسعلی جنتی زاده, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جواد رضاپور فرد, Boukaga Farmani Melatonin treatment promotes endogenous melatonin accumulation and triggers GABA shunt pathway activity in tomato fruits during cold storage SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 254 (2019-08-25) PP. 222-227
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 28.
حدیثه حقی, ولی ربیعی, احمد ارشادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effects of Late Season Foliar Application of Calcium Chloride on Cold hardiness in Grapevine (Vitis vinifera cv. Thompson seedless) Horticulture Journal شماره (3)88 (1398/05/01) صفحات 347-353
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 27.
مهسا فاتح, طاهر برزگر ساربانقلی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا The Effect of Foliar Application of Ascorbic Acid and Calcium Lactate on Growth, Yield and Fruit Quality of Sweet Pepper علوم باغبانی شماره جلد 33، شماره 1 (1398/03/29) صفحات 79-87
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 26.
اورنگ خادمی, میثم اشتری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effects of salicylic acid and ultrasound treatments on chilling injury control and quality preservation in banana fruit during cold storag SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 249 (2019-04-30) PP. 334-339
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 25.
مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, عباسعلی جنتی زاده, مرتضی شیخ اسدی, یاور شرفی, Boukaga Farmani, جواد رضاپور فرد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Employing exogenous melatonin applying confers chilling tolerance in tomato fruits by upregulating ZAT2/6/12 giving rise to promoting endogenous polyamines, proline, and nitric oxide accumulation by triggering arginine pathway activity FOOD CHEMISTRY Issue 275 (2019-03-14) PP. 549-556
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 24.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرشاد کاکاوند, ولی ربیعی, زارع نهندی فریبرز, فرهنگ رضوی یاریجان علیا γ-Aminobutyric acid and nitric oxide treatments preserve sensory and nutritional quality of cornelian cherry fruits during postharvest cold storage by delaying softening and enhancing phenols accumulation SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 246 (2019-02-27) PP. 812-817
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 23.
عباسعلی جنتی زاده, مرتضی سلیمانی اقدم, Zisheng Luo, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Impact of Exogenous Melatonin Application on Chilling Injury in Tomato Fruits During Cold Storage Food and Bioprocess Technology Issue 12 (2019-02-12) PP. 1-10
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 22.
مرتضی سلیمانی اقدم, محسن مرادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی Exogenous phenylalanine application promotes chilling tolerance in tomato fruits during cold storage by ensuring supply of NADPH for activation of ROS scavenging systems SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 246 (2019-02-01) PP. 818-825
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 21.
ولی ربیعی, فرشاد کاکاوند, زارع نهندی فریبرز, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مرتضی سلیمانی اقدم Nitric oxide and γ-aminobutyric acid treatments delay senescence of cornelian cherry fruits during postharvest cold storage by enhancing antioxidant system activity SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 243 (2019-01-28) PP. 268-273
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 20.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فتاحی مقدم جواد Biochemical changes in kiwifruit buds during dormancy under controlled and natural chilling Indian Journal of Horticulture Issue (4) 75 (2018-12-31) PP. 597-604
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 19.
محسن مظفری, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری, اکبر حسنی Impacts of preharvest sprays of fulvic acid on some quality and antioxidant properties of grapes the Fakhry Cultivar (Vitis vinifera cv Fakhri) علوم باغبانی ایران شماره 49(3) (1397/09/01) صفحات 813-825
|
18.
عزیزالله خیری, رقیه باباخانی اصل, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effects of Nitroxine and Thiobacillus biofertilizers on morphological and phytochemical properties of Mentha pipertita L. اکوفیزیولوژی گیاهی شماره 33 (1397/07/14) صفحات 34-42
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 17.
عزیزالله خیری, هاجر پارسا, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of bio-fertilizers and nitrogen on quantitative and qualitative characteristics of tepals in saffron (Crocus sativus L.) زراعت و فناوری زعفران- دانشگاه تربت حیدریه با همکاری انجمن گیاهی دارویی ایران شماره 6 (1397/07/10) صفحات 309-322
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 16.
هاجر پارسا, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا The effect of nitrogen-fixing biofertilizers and urea on quantitative and qualitative traits of saffron (Crocus sativus L.) پژوهش های زعفران شماره 6 (1397/07/01) صفحات 141-153
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 15.
طاهر برزگر ساربانقلی, مهسا فاتح, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Enhancement of postharvest sensory quality and antioxidant capacity of sweet pepper fruits by foliar applying calcium lactate and ascorbic acid SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 241 (2018-07-18) PP. 293-303
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 14.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فتاحی مقدم جواد Assessment of chilling and heat requirements in some commercial cultivars and genotypes of kiwifruit in the west of Mazandaran به زراعی کشاورزی شماره 20 (1397/03/28) صفحات 85-100
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 13.
مرتضی سلیمانی اقدم, رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, علی سلیمانی Hydrogen sulfide treatment confers chilling tolerance in hawthorn fruit during cold storage by triggering endogenous H2S accumulation, enhancing antioxidant enzymes activity and promoting phenols accumulation SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 238 (2018-05-03) PP. 264-271
|
علمی-پژوهشی Scopus | 12.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, مرتضی سلیمانی اقدم Salicylic acid treatment of peach trees maintains nutritional quality of fruits during cold storage Advances in Horticultural Science Issue جلد 32 شماره 1 (2018-04-09) PP. 33-40
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 11.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی Effect of calcium lactate in combination with hot water treatment on the nutritional quality of persimmon fruit during cold storage SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 233 (2018-02-03) PP. 114-123
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 10.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, رقیه محمودی پلدشت, ولی ربیعی, مرتضی سلیمانی اقدم, علی سلیمانی Glycine betaine treatment attenuates chilling injury and maintains nutritional quality of hawthorn fruit during storage at low temperature SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 233 (2018-02-02) PP. 188-194
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 9.
حمید مالمیر, علی سلیمانی, اعظم نیکزاد, وحید بیگدلو, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, علی عمارلو Comparison of Salinity Stress Tolerance of Two Pear Cultivars under In Vitro Conditions علوم و فنون باغبانی ایران- انجمن باغبانی ایران شماره 1 (1396/10/15) صفحات 47-56
|
علمی-پژوهشی Scopus | 8.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فتاحی مقدم جواد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Phenolic metabolism and antioxidant activity during endodormancy of Kiwifruit buds Advances in Horticultural Science Issue جلد:31 شماره 4 (2017-12-30) PP. 319-327
|
7.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, غلامرضا دهقان, ر حسنی Effect of postharvest oxalic acid treatment on ethylene production, quality parameters, and antioxidant potential of peach fruit during cold storage Iranian Journal of Plant Physiology - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه Issue 7 (2017-10-10) PP. 2027-2036
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 6.
ابراهیم عابدی قشلاقی, ولی ربیعی, مالک قاسمی, فتاحی مقدم جواد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Study of Bud Differentiation in Hayward and Tomuri Cultivars of Kiwifruit علوم باغبانی شماره جلد:31 شماره 2 (1396/06/30) صفحات 412-424
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 5.
فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی Effect of nano-silicate and polyethylene packaging on quality and storage life of persimmon (Diospyros kaki Thunb) fruit علوم باغبانی ایران شماره 48-1 (1396/03/02) صفحات 203-217
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 4.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو Enhancement of postharvest nutritional quality and antioxidant capacity of peach fruits by preharvest oxalic acid treatment SCIENTIA HORTICULTURAE Issue 200 (2016-01-25) PP. 95-101
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 3.
مرتضی سلیمانی اقدم, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, فاطمه کرم نژاد Maintaining the postharvest nutritional quality of peach fruits by γ-Aminobutyric acid Iranian Journal of Plant Physiology - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه Issue 5(4) (2015-02-25) PP. 1457-1463
|
علمی-پژوهشی None ISI | 2.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, غلامرضا دهقان, ر حسنی, م تورچی Enhancement of postharvest quality of peach fruit by salicylic acid treatment International Journal of Biosciences Issue 4(1) (2014-01-01) PP. 177-184
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 1.
فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو, سیدجلال طباطبایی Determination of Chilling and heat requirement of peach cultivars علوم باغبانی شماره 26(1) (1391/03/15) صفحات 17-24
|
Presentations in Seminars & Conferences | |
ملی معتبر |
41. مژده لطیفی کرارودی, عزیزالله خیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, محسن ثانی خانی Investigating the effect of animal manure and harvest season on increasing some morphophysiological characteristics of the medicinal plant Mentha Spicata L. کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, گرگان, 1402/06/27 - 1402/06/30 |
ملی معتبر |
40. فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, غلامرضا گوهری Effect of ascorbic acid postharvest treatment on H2O2 level and antioxidant enzymes activity of persimmon fruit during cold storage کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, گرگان, 1402/06/27 - 1402/06/30 |
ملی معتبر |
39. مهشید غفوری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مسعود ارغوانی, ابراهیم عابدی قشلاقی Effect of Pre-Harvest Application of NaHS on on Antioxidant Activity Enzymes of Kiwi Fruit (Actinidia deliciosa L. cv. Hayward) کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی, گرگان, 1402/06/27 - 1402/06/30 |
ملی معتبر |
38. فاطمه حیدری, صغری حیدری, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, حسین ربی انگورانی The impact of organic fertilizer spraying on growth and some quantity and quality attributes of fruits of three grape cultivar -- دانشگاه ملایر, ملایر, 2023-05-30 - 2023-05-30 |
بینالمللی |
37. نگار محمدی پور, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری, زینب اصل محمدی The effect of postharvest application of arginine on preserving quality of strawberry fruit during cold storage - دانشگاه کردستان, سنندج, 2023-05-24 - 2023-05-25 |
بینالمللی |
36. رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, غلامرضا گوهری, Antonio Juárez-Maldonado Effects of foliar application of putrecine, chitosan and putrecine coated with chitosan nanocomposite on antioxidant capacity of strawberry fruit - دانشگاه کردستان, سنندج, 2023-05-24 - 2023-05-25 |
بینالمللی |
35. رضا بهمنی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, سید نجم الدین مرتضوی, غلامرضا گوهری, Antonio Juárez-Maldonado The effect of pre-harvest treatments of putrecine, chitosan and putrecine coated with chitosan nanocomposite on increasing the quality and maintaining integrity of strawberry cell membrane - دانشگاه کردستان, سنندج, 2023-05-24 - 2023-05-25 |
ملی معتبر |
34. ولی ربیعی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ساناز مولایی Effect of Postharvest Partial Husk Dryness Treatment on Antioxidant Activity of Pomegranate Fruit (Punica granatum L. cv. Malase Saveh) During Storage Duration کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه ولیعصر(عج), رفسنجان, 1400/06/14 - 1400/06/17 |
ملی معتبر |
33. ساناز مولایی, ولی ربیعی, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Impact of Partial Husk dryness on Phenolic Composition of Pomegranate Fruit (cv. Malase saveh) During Storage Duration کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه ولیعصر(عج), رفسنجان, 1400/06/14 - 1400/06/17 |
ملی معتبر |
32. علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, مریم کشاورزگرامی The effect of foliar spray of Aloe vera gel combined with potassium silicate on cracking of pomegranate fruit کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه ولی عصر رفسنجان, رفسنجان, 1400/06/14 - 1400/06/17 |
ملی معتبر |
31. شبنم یعقوبی فر, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, داود جوادی, اکبر حسنی Investigation of some pomological and biochemical characteristics of some cultivars and genotypes of hazelnut in Rudsar Eshkevarat region کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه ارومیه, ارومیه, 1398/06/04 - 1398/06/07 |
ملی معتبر |
30. ام البنین سوگوار, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of hydrogen sulfide treatment on quality and shelf life of plum "stanley" cultivar کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه ارومیه, ارومیه, 1398/06/04 - 1398/06/07 |
ملی معتبر |
29. حدیثه حقی, ولی ربیعی, احمد ارشادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Foliar application of potassium sulphate in autumn alleviates the cold-hardiness of grapevine (Vitis vinifera cv. Thompson Seedless) by enhancing antioxidant enzymes activity کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه ارومیه, ارومیه, 1398/06/04 - 1398/06/07 |
ملی معتبر |
28. حدیثه حقی, ولی ربیعی, احمد ارشادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of Foliar Application of Calcium Sulfate on cold Resistance to Grape Cultivar Bidaneh sefid - دانشگاه ملایر, ملایر, 2018-09-26 - 2018-09-27 |
ملی معتبر |
27. حدیثه حقی, ولی ربیعی, احمد ارشادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Evaluation of Winter Hardiness of Grapevine cv. ‘Bidaneh Sefid’ under Effect of Foliar Application of Potassium Sulfate سمپوزیوم میوه های ریز دانشگاه علوم طبیعی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/06/14 - 1397/06/15 |
بینالمللی |
26. فاطمه کشاورزافشار, علی سلیمانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of phenylalanine postharvest treatments on biochemical properties of pomegranate fruit -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
25. شبنم یعقوبی فر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, داود جوادی مجدد, اکبر حسنی Investigation of antioxidant compounds of four Iranian and imported hazelnut genotypes in Rudsar Eshkowrat region -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
24. محسن مظفری, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری, اکبر حسنی Effect of preharvest selenium sprays on antioxidant properties of Fakhri grape rasins International Conference of Biology دانشگاه مراغه, مراغه, 2018-08-22 - 2018-08-24 |
بینالمللی |
23. محسن مرادی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, مرتضی سلیمانی اقدم, لیلا صالحی Effect of phenylalanine treatment on antioxidant properties of tomato fruit during storage period International Conference of Biology دانشگاه مراغه, مراغه, 2018-08-22 - 2018-08-24 |
بینالمللی |
22. محسن مظفری, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, عزیزالله خیری, اکبر حسنی Effect of preharvest fulvic acid on qualitative properties of grape Fakhri cultivar International Conference of Biology دانشگاه مراغه, مراغه, 2018-08-22 - 2018-08-24 |
ملی معتبر |
21. فرح حسینی, محمداسماعیل امیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا The effects of pre harvest application of calcium lactate and potassium sorbate on quantitative and qualitative traits of strawberry fruits - دانشگاه کردستان, سنندج, 2018-05-09 - 2018-05-10 |
بینالمللی |
20. هاجر پارسا, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا The Effect Of Bio-Fertilizers Azotobarvar-1 And Nitrokara On Morphological Characteristics And Yield Of Saffron (Crocus Sativus L.) International Horticultural congress (IHC) دانشگاه تربیت مدرس تهران, Iran, Islamic Republic of, 2017-09-04 - 2017-09-07 |
بینالمللی |
19. هاجر پارسا, عزیزالله خیری, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of various nitrogen sources on yield, antioxidant activity and active substances of saffron (Crocus sativus L.) International Horticultural congress (IHC) دانشگاه تربیت مدرس, Iran, Islamic Republic of, 2017-09-04 - 2017-09-07 |
بینالمللی |
18. فرح حسینی, محمداسماعیل امیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effects of Preharvest Calcium lactate Sprays on Quality and Bioactive Compounds of Strawberry Fruits International Horticultural congress (IHC) دانشگاه تربیت مدرس , 2017-09-04 - 2017-09-07 |
ملی معتبر |
17. فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی The application of calcium lactate to reduce fruit respiration and increasing storability of persimmon fruit کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران دانشگاه زنجان, زنجان, 1396/06/08 - 1396/06/09 |
ملی معتبر |
16. محمداسماعیل امیری, فرح حسینی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Enhancing biochemical properties of strawberry fruit by pre-harvest application of calcium lactate کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران دانشگاه زنجان, زنجان, 1396/06/08 - 1396/06/09 |
ملی معتبر |
15. محمداسماعیل امیری, فاروق سرکار, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اکبر حسنی Effect of fulvic acid foliar sprays on biochemical properties of sour cherry cv. 'Gysy' کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران دانشگاه زنجان, زنجان, 1396/06/08 - 1396/06/09 |
ملی معتبر |
14. عزیزالله خیری, هاجر پارسا, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Improvement secondary metabolites and chlorophyll content in saffron (Crocus sativus L.) affected by nitrogen-fixing bacteria کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران دانشگاه زنجان, زنجان, 1396/06/08 - 1396/06/09 |
ملی معتبر |
13. فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی Effect of nano- pakaging on decreasing chilling injury and quality maintainig in persimon friut at cold storage همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی دانشگاه اردکان, اردکان, 1396/02/21 - 1396/02/21 |
ملی معتبر |
12. فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی Effect of different pakaging on respiration rate decreasing and storage life increasing in persimon friut همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی دانشگاه اردکان, اردکان, 1396/02/21 - 1396/02/21 |
ملی معتبر |
11. فهیمه نصر, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, اورنگ خادمی Effect of polyethylene pakaging and cold storage on quality maintining and storage life of persimon همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی دانشگاه اردکان, اردکان, 1396/02/21 - 1396/02/21 |
بینالمللی |
10. رقیه محمودی پلدشت, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, ولی ربیعی, علی سلیمانی EFFECT OF GLYCINE BETAINE TREATMENT ON QUALITY AND BIOACTIVE COMPOUNDS OF HAWTHORN FRUIT DURING COLD STORAGE = دانشگاه شهید بهشتی , تهران, 2017-05-09 - 2017-05-10 |
ملی معتبر |
9. حامد احمدی, محمداسماعیل امیری, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of water deficite stress and γ-Aminobutyric acid treatment on some morphophysiological characteristics of strawberry )fragaria ananasa.cv.selva همایش ملی یافته های پژوهش و فناوری در اکوسیستم های طبیعی و کشاورزی دانشگاه تهران پژوهشکده انرژی های نو و محیط زیست, تهران, 1395/07/28 - 1395/07/29 |
ملی معتبر |
8. حمیدرضا رجبی اصل, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of postharvest treatment with methyl jasmonate on quality and antioxidant properties of ‘Hayward’ kiwifruit (Actinidia deliciosa ) سمپوزیوم میوه های ریز دانشگاه بوعلی سینا, همدان, 1395/06/24 - 1395/06/25 |
ملی معتبر |
7. حمیدرضا رجبی اصل, ولی ربیعی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effect of postharvest calcium lactate treatment on quality and antioxidant properties of ‘Hayward’ kiwifruit (Actinidia deliciosa ) سمپوزیوم میوه های ریز دانشگاه بوعلی سینا, همدان, 1395/06/24 - 1395/06/25 |
بینالمللی |
6. حمید مالمیر, علی سلیمانی, اعظم نیکزاد, فرهنگ رضوی یاریجان علیا, علی عمارلو, وحید بیگدلو The evaluation of growth of three pear cultivars under in vitro culture International Conference of Biology انجمن زیست شناسی, تبریز, 2016-08-30 - 2016-09-01 |
بینالمللی |
5. عزیزالله خیری, رقیه باباخانی اصل, محسن ثانی خانی, فرهنگ رضوی یاریجان علیا Effects of biofertilizers on morphological properties andessential oils of peppermint International Conference of Biology دانشگاه تبریز, تبریز, 2016-08-30 - 2016-09-01 |
ملی معتبر |
4. فرهنگ رضوی, زارع نهندی فریبرز Effect of magnetic water treatment on Growth and antioxidant Properties of grape (Vitis vinifera L.) cuttings همایش یافته های پژوهشی کشاورزی دانشگاه کردستان, سنندج, 1394/02/23 - 1394/02/24 |
ملی معتبر |
3. فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو Effect of salicylic and oxalic acid on antioxidant Characteristics of Peach fruit (Prunus Persica L.) under low temperature همایش یافته های پژوهشی کشاورزی دانشگاه کردستان, سنندج, 1394/02/23 - 1394/02/24 |
ملی معتبر |
2. فرهنگ رضوی, زارع نهندی فریبرز Effect of magnetic water treatment on growth and some elements content of grape (Vitis vinifera L.) cuttings همایش ملی تنش های محیطی در گیاهان دانشگاه شهید باهنر کرمان, کرمان, 1394/02/17 - 1394/02/18 |
ملی معتبر |
1. فرهنگ رضوی یاریجان علیا, جعفر حاجی لو Effect of Post-harvest Treatments with Salicylic Acid and Oxalic Acid on Quality and ethylene production of Peach همایش ملی تنش های محیطی در گیاهان قطب علمی تنش های محیطی در غلات دانشگاه شهید باهنر, کرمان, 1394/02/17 - 1394/02/18 |