بازدید:19376 بروزرسانی: 20-03-1403
مقطع: دکترا
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
12 | ابراهیم عابدی قشلاقی | بهمن 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | مطالعه مراحل فنولوژی رشد زایشی و تغییرات بیوشیمیایی مرتبط در برخی از ارقام و ژنوتیپهای کیوی | استاد مشاور |
11 | فرشاد کاکاوند | بهمن 1397 | باغبانی گرایش فیزیولوژی پس از برداشت | تأثیر تیمارهای پس از برداشت آب گرم، نیتریک اکسید و گاما آمینو بوتیریک اسید بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه زغال اخته (Cornus mas L.) | استاد مشاور |
10 | حدیثه حقی | شهريور 98 | باغبانی گرایش میوه کاری | اثر محلول پاشی کلرید کلسیم، سولفات پتاسیم و نفتالین استیک اسید بر تحمل به سرمای انگور رقم بیدانه سفید | استاد مشاور |
9 | فهیمه نصر | آبان 1400 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | اثر تیمارهای مختلف پس از برداشت ال سیستئین و نانوذرات فنیل آلانین پوشش دار شده با چیتوزان بر کاهش قهوه¬ای شدن و حفظ کیفیت میوه خرمالو رقم محلی کرج در طی انبار سرد | استاد راهنما |
8 | ام البنین سوگوار | آبان 1399 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | اثر تيمارهاي پس از برداشت سيسيتئين سولفيد هيدروژن وفنيل آلانين بر تاخير پيري وحفظ كيفيت ميوه آلو در طي دوره انبار سرد | استاد راهنما |
7 | رقیه محمودی | دي 1401 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تاثیر تیمارهای نانوکامپوزیت ال-آرژینین و گلایسین بتائین پوشش داده شده با کیتوسان بر کاهش سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه آلو طی دوره انبارمانی سرد (Prunus domestica L) | استاد راهنما |
6 | رضا بهمنی | دي 1401 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تأثیر تیمارهای نانو کمپوزیت پرولین، گلایسین بتائین و پوتریسین پوشش دار شده با کیتوزان در کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه توتفرنگی(رقم کاماروزا) در طی انبار سرد | استاد راهنما |
5 | محمد علی نیکوگفتارصدقی | اسفند 1402 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تاثیر محلول¬پاشی عصاره جلبک قهوهای و فولویک اسید برصفات کمی و کیفی رقم گزینش شده پسته در شرایط آب و هوائی شهر جعفریه (استان قم) | استاد راهنما |
4 | مهشید غفوری | دي 1401 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تأثیر محلولپاشی برگی جلبک قهوهای، سلنیوم و سولفید هیدروژن بر خصوصیات کمی، کیفی و ظرفیت آنتیاکسیدانی در زمان برداشت و پسازبرداشت میوه کیوی رقم هایوارد | استاد راهنما |
3 | سعید رضایی | شهريور 1399 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تاثیر سولفید هیدروژن گاما آمینو بوتیریک اسید وکلات آهن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی وبیان ژن های مرتبط با بیو سنتز آنتو سیانین طی رسیدن میوه توت فرنگی (رقم کاکاماروسا) | استاد مشاور |
2 | ساناز مولایی | بهمن 1399 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تأثیر پوشش ها و مواد شیمیایی مختلف بر عمر انباری میوه انار (Puenica granatum L. cv. Malase Saveh) | استاد مشاور |
1 | داود جوادی مجدد | شهريور 1401 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | مطالعه ناسازگاری، اثرات زنیا و متازنیا و تعیین بهترین زمان برداشت بر اساس تغییرات بیوشیمیایی در ارقام جدید تجاری فندق | استاد مشاور |
مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
39 | محسن مظفری | شهريور 1397 | باغبانی گرایش میوه کاری | تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت فولویک اسید و سلنیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی انگور رقم فخری | استاد راهنما |
38 | فهیمه نصر | بهمن 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | اثرتیمارشوک حرارتی، لاکتات کلسیم وبسته بندی نانو در افزایش ماندگاری میوه خرمالو (رقم محلی کرج) | استاد راهنما |
37 | رقیه محمودی | شهريور 1396 | باغبانی گرایش فیزیولوژی پس از برداشت | تاثیر تیمارهای پس از برداشت گلایسین بتائین و سولفید هیدروژن بر صفات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه سرخ ولیک | استاد راهنما |
36 | محسن مرادی | شهريور 1397 | باغبانی گرایش فیزیولوژی پس از برداشت | تاثير تيمارهاي پس از برداشت گاما امينوبوتيريك اسيد و فنيل آلانين بر كيفيت و خواص آنتي اكسيداني گوجه فرنگي رقم ازمير | استاد راهنما |
35 | فرح حسینی | شهريور 1396 | باغبانی گرایش میوه کاری | اثر محلول پاشی قبل از برداشت لاکتات کلسیم و سوربات پتاسیم بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه توت فرنگی | استاد مشاور |
34 | سعیده خالقی | شهريور 1396 | باغبانی گرایش فیزیولوژی پس از برداشت | تأثیر تیمار پس از برداشت براسینواستروئید و ژل آلوئه¬ورا بر خواص کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زغال¬اخته | استاد مشاور |
33 | مهسا فاتح | بهمن 1396 | باغبانی گرایش فیزیولوژی پس از برداشت | اثر محلول پاشی قبل از برداشت لاکتات کلسیم و اسیدآسکوربیک بر خصوصیات کمی وکیفی فلفل دلمه ای | استاد مشاور |
32 | هاجر پارسا | شهريور 1396 | باغبانی گرایش گیاهان دارویی | بررسی اثر کودهای ازتوباکتر و آزورایزوبیوم بر صفات مورفوفیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی زعفران (Crocus sativus) | استاد مشاور |
31 | حامد احمدی | تير 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | اثر گا ما آمینو بوتریک اسید بر رشد و شاخص¬های فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سلوا تحت شرایط تنش کمآبی | استاد مشاور |
30 | حمید مالمیر | شهريور 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | پاسخ¬های فیزیولوژیکی گلابی به تنش شوری ناشی از کاربرد NaCl در شرایط کشت درون شیشه¬ای | استاد مشاور |
29 | رقیه باباخانی | شهريور 1395 | باغبانی گرایش گیاهان دارویی | بررسی اثرات کودهای بیولوژیکی نیتروکسین و تیوباسیلوس بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه داروئی نعناع فلفلی L. Mentha piperita | استاد مشاور |
28 | یاسر عبادی | شهريور 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | مقایسه ی روند گلدهی در چند ژیءوتیپ انتخابی زغال اخته در شرایط آب و هوایی تبریز و کلیبر بر اساس نیازهای گرمایی وسرمایی جوانه های گل | استاد مشاور |
27 | اکبر انگوتی | شهريور 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | تعیین نیاز سرمایی جوانه خای گل گیلاس و آلبالو با استفاده از مدل های مختلف و ارتباط با برخی تغییرات آنزیمی و فیزیولوژیکی در طی دوره ر کود | استاد مشاور |
26 | حمید رضا رجبی | بهمن 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | تاثیر تیمارهای پس از برداشت متیل جاسمونات و لاکتات کلسیم روی خواص کیفی و آنتی¬اکسیدانی میوه¬ی کیوی رقم هایوارد | استاد مشاور |
25 | سجاد اکبری | بهمن 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | تاثیر تیمار پس از برداشت متیل جاسمونات و آب گرم بر خواص کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زالزالک | استاد مشاور |
24 | بایرامعلی داداش پور | شهريور 1395 | باغبانی گرایش میوه کاری | تأثیر تیمار قبل از برداشت گاما آمینو¬ بوتیریک اسید بر خصوصیات کیفی و ویژگی¬های آنتی اکسیدانی دو رقم آلوی سانتارزا و شابلون | استاد مشاور |
23 | فاروق سرکار | شهريور 1396 | باغبانی گرایش میوه کاری | اثر محلول¬پاشی متیل جاسمونات و اسید فولویک بر ویژگی¬های بیوشیمیایی و آنتی¬اکسیدانی آلبالو رقم گیسی | استاد مشاور |
22 | فرهاد عزیزی | اسفند 1397 | باغبانی گرایش میوه کاری | تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت ترکیبات کلسیمی بر کیفیت و خواص آنتی-اکسیدانی میوه گلابی رقم درگزی | استاد راهنما |
21 | مرتضی سلیمی فاراب | اسفند 1397 | باغبانی گرایش گیاهان دارویی | بررسی تأثیر محلولپاشی پوترسین، گلایسین بتاتین و اسید فولیک روی خواص مرفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه خیار وحشی(Ecballium elaterium) | استاد مشاور |
20 | پریا مصظفوی | اسفند 1397 | باغبانی گرایش میوه کاری | ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه هشت رقم زردآلو در ایستگاه تحقیقات باغبانی سهند | استاد راهنما |
19 | فاطمه افشار | بهمن 1397 | باغبانی گرایش میوه کاری | تاثر تیمار پس از برداشت فنیل¬آلانین و سولفیدهیدروژن بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی¬اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه در طول انبارسرد | استاد راهنما |
18 | شبنم یعقوبی فر | بهمن 1397 | باغبانی گرایش میوه کاری | بررسی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی چند ژنوتیپ فندق ایرانی و وارداتی در منطقه رودسر1397 | استاد راهنما |
17 | مینا نورحسینی | شهريور 1399 | علوم باغبانی - تولید محصولات گلخانه ای | تاثیر تیمارهای قبل از برداشت اسید¬آسکوربیک و فنیل¬آلانین بر صفات کیفی و آنتی-اکسیدانی میوه توت¬فرنگی | استاد راهنما |
16 | زهره نیازی | بهمن 1400 | علوم باغبانی - میوه کاری | اثر تیمار سولفید هیدروژن و گاما آمینو بوتیریک اسید در افزایش ماندگاری میوه خرمالو (رقم کرج) | استاد راهنما |
15 | نگار محمدی¬پور | بهمن 1402 | علوم باغبانی - میوه کاری | تاثیر تیمار آرژنین و کلروژنیکاسید بر حفظ کیفیت پسازبرداشت میوه توتفرنگی رقم کاماروسا در طی دوره انبارمانی سرد | استاد راهنما |
14 | مهدی اینانلوی (حسنی مهر) | شهريور 1399 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تأثیر محلولپاشی برگی نیتروژن، روی و بور بر صفات کمی و کیفی کیویفروت طلایی در زمان برداشت و طی انبارمانی | استاد راهنما |
13 | غلام معروف فقیری | بهمن 1399 | علوم باغبانی - میوه کاری | بررسی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی هفت ژنوتیپ بادام منطقه غزنی (افغانستان) | استاد راهنما |
12 | جهانبخش همتی | بهمن 1399 | علوم باغبانی - سبزیکاری | تأثیر تیمارهای پس از برداشت ال- سیستئین و سولفیدهیدروژن بر کیفیت، ظرفیت آنتی¬اکسیدانی و عمر انبارمانی میوه فلفل دلمه-ای رقم Red hybrid F1. | استاد راهنما |
11 | فرشته گل محمدی | خرداد 1400 | علوم باغبانی - سبزیکاری | تأثیر ال-سیستئین و بتاآمینوبوتیریک اسید بر عمر قفسه ای قارچ دکمه ای | استاد راهنما |
10 | لیلا اکبری | دي 1401 | علوم باغبانی - تولید محصولات گلخانه ای | بهبود صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریحان بنفش (Ocimum basilicum var. purple) با استفاده از اسید آمینه های ال تیروزین و آرژنین | استاد راهنما |
9 | سید حمید رضا نعمتی | بهمن 1401 | علوم باغبانی - میوه کاری | تاثیر تیمار کیتوسان، پرولین و نانوکامپوزیت پرولین با پوشش کیتوسان بر ویژگیهای تغذیهای گیلاس | استاد راهنما |
8 | مژده لطیفی کرارودی | بهمن 1401 | علوم باغبانی - گیاهان دارویی | افزایش میزان اسانس و عملکرد گیاه دارویی نعنا بوستانی (Mentha spicata L.) با استفاده از کودهای زیستی و شیمیایی | استاد راهنما |
7 | مهنا تقوی | بهمن 1401 | علوم باغبانی - فیزولوژی و اصلاح درختان میوه | تاثیر تیمار پسازبرداشت گلوتامیک اسید و تریپتوفان در کنترل کیفیت توتفرنگی در طول انبار سرد | استاد راهنما |
6 | ساسان برومند لمر | خرداد 1402 | علوم باغبانی - میوه کاری | تأثیر محلولپاشی سایتوکنین (سی¬پی¬پی¬یو) و آمینواسیدها بر خصوصیات عملکردی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد | استاد راهنما |
5 | مربم کشاورز | شهريور 1399 | علوم باغبانی - میوه کاری | تاثیرمحلول پاشی برگی ژل آلوورا و تیمارهای ترکیبی آن با سیلیکات پتاسیم و آسکوربات کلسیم بر ترکیدگی و خصوصیات کمی وکیفی میوه انار | استاد مشاور |
4 | حامد جعفری | بهمن 1399 | علوم باغبانی - میوه کاری | تاثیرمحلولپاشی برگی سیلیکاتپتاسیم و آسکورباتکلسیم بر ترکیدگی و خصوصیات کمی وکیفی میوه انار | استاد مشاور |
3 | حمیرا ابراهیمی پور | آبان 1400 | علوم باغبانی - تولید محصولات گلخانه ای | تاثیر تیمارهای باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فنیل آلانین بر رشد و عملکرد گیاه توت فرنگی رقم کاماروسا | استاد مشاور |
2 | ربابه نظری | آبان 1400 | علوم باغبانی - گیاهان دارویی | اثرسالیسیلیک اسید، گلایسین بتائین و ال-سیستئین برخصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی اسفرزه تحت تنش خشکی | استاد مشاور |
1 | پوریا کاکوند | بهمن 1402 | علوم باغبانی - میوه کاری | ارزیابی مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ¬های امید بخش پسته در باغستان سنتی قزوین | استاد مشاور |